Unesite ključnu reč

O nama

Nectar Line

Slatki ritual za lepši dan. Nije svaki med isti. Nije svaki med Nectar Line.

Ono što su naši proizvodi danas, dugujemo davnoj 1946. godini kada počinje slatka porodična tradicija. U mirnom okruženju sela Drača, pokušaj po pokušaj, prvo kao potreba, zatim kao posao i naposletku kao ljubav, utemeljilo se pčelarstvo u našu svakodnevicu.

Tri generacije, odrastale uz vaspitanje da se dive umeću prirode i poštuju porodične tradicije, stvorile su viziju o pčelarstvu koje u modernom vremenu postaje jedan od načina da se čovek vrati svojim korenima i najvrednije hranljive darove potraži u prirodi.

Izvorne metode proizvodnje meda prilagodili smo savremenim uslovima u industriji uz obećanje da svaka naša teglica zadržava tradicionalno dobar ukus i kvalitet.

Korak po korak, od generacije do generacije, male tajne, brojne procedure, odricanja, trud, ulaganja, gubici, učenje i razumevanje iznedrili su savršenu recepturu i sofisticiran proizvodni lanac koji garantuju kvalitetne i ukusne proizvode od pčelinjih proizvoda.

Nije svaka pčela kraljica, ali svaka naša jedinka ima kraljevski tretman. U periodu mirovanja, košnice su stacionirane u Šumadiji, udaljene od gužve, saobraćaja i urbanog stila života. Tokom sezone, košnice selimo u medonosna područja od juga do krajnjeg severa Srbije. Samo kada pčele žive i rade u prirodnom okruženju bez prisustva modernih zagađivača tla, vazduha i vode, mogu s ljubavlju da daruju med.
Danas posedujemo 900 košnica i 10 pčelinjaka u okolini Kragujevca. Sve košnice registrovane su od strane Uprave za Veterinu Srbije. Važna nam je transparentnost u poslovanju, da znate u šta ulažete deo kućnog budžeta i šta tačno konzumirate. Naši proizvodi poseduju sve potrebne analize o ispravnosti i energetsku vrednost na deklaraciji.

Toliko smo toga naučili, radom i trudom učinili da naš med bude tražen i na inostranom tržištu, ali i dalje se divimo načinu na koji jedan kontakt pčele sa cvetom rezultuje kreiranjem slatkog savršenstva. I znate šta? Zaista verujemo da je to oduševljenje razlog uspeha naše medene priče!

Prodajna mesta i partneri